Σκόνδρας: «Οικογένειά μου ο Ατρόμητος»

Ο Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στο match progamme της αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του είναι η δεύτερή του οικογένεια.

Από τα 14 του αγωνίζεται στον Ατρόμητο ο Γιάννης Σκόνδρας και όπως είναι λογικό, είναι αρκετά δεμένος με το σύλλογο του Περιστερίου του οποίου είναι και αρχηγός. Ο αμυντικός της ομάδας, μίλησε στο match programme της αναμέτρησης με την ΑΕΚ τονίζοντας σχετικά με το τι σημαίνει

ο Ατρόμητος για τον ίδιο: «Είναι χωρίς υπερβολή δεύτερη οικογένειά μου. Είμαι εδώ από μικρός και θα έχω την ομάδα πάντα στην καρδιά μου», είπε αρχικά.

Για το καλύτερο παιχνίδι που έχει παίξει: «Δεν θα ξεχάσω τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο τρόπος που χάσαμε μας πείραξε άλλα μας έκανε και πιο δυνατούς». Για το ποιοι είναι οι δυσκολότεροι αντίπαλοι που έχει αντιμετωπίσει, είπε: «Οι Κουίνσι Βιεϊρίνια και Μιραλάς».

Για το πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο είπε: «Παίζω playstation και μου αρέσει να κερδίζω τους Μήτρογλου και Δημούτσο». Ποιο είναι το μεγάλο του όνειρ: «Καριέρα στο εξωτερικό και καθιέρωση στην Εθνική, αλλά και να γεμίσει μία ημέρα το γήπεδο από τους φίλους του Ατρόμητου».

Τέλος, για το καλύτερο πράγμα που έχει ακούσει στη ζωή του, είπε: «Ότι είμαι ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα