Σημαντικές αποφάσεις στο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Σημαντικές αποφάσεις καλείται να πάρει το ΔΣ του Παναθηναϊκού που συνεδριάζει σήμερα (04/11) το απόγευμα (17:00) για τις υποθέσεις του πρίγκιπα και της Arboris Capital.

Βασικότερη απόφαση που θα πρέπει να πάρει το υπάρχουν Διοικητικό Συμβούλιο κατά την αποψινή του συνεδρίαση είναι, όπως όλα δείχνουν, η έγκρισή του στην πρόταση της πλευράς του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ

για την διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, αναμένεται να διαβάσει στα υπόλοιπα μέλη το MoU με τους μετόχους του Παναθηναϊκού να το έχουν ήδη λάβει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τα μέλη του ΔΣ θα ψηφίσουν για το αν θα πρέπει να δοθεί άδεια να γίνει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ κι αν η απόφασή τους είναι θετική τότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες από τη Δευτέρα (07/11).

Από εκεί και πέρα, το υπάρχον ΔΣ θα ορίσει και την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, στην οποία η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ευελπιστεί να πάει έχοντας στην κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τέλος, προς συζήτηση θα τεθεί και το θέμα της Arboris Capital. Η διοικούσα επιτροπή των «πράσινων» έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της εν λόγω εταιρείας, ωστόσο δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει από το ΔΣ που ωστόσο δε φαίνεται διατεθειμένο για την ώρα να εμπλέξει – μετά τον πρίγκιπα – και την Arboris με τον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν ότι η Arboris Capital θα μπει στο περιθώριο τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Αν κάτι δεν πάει καλά στην συγκεκριμένη υπόθεση, η εν λόγω εταιρεία είναι πολύ πιθανό να επανέλθει προσπαθώντας να βρει νέο επενδυτή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα