Σελλά: «Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Η Βαλέρια Σελλά, μετά από μία εξαιρετική χρονιά στις νεανίδες του Αθηναϊκού, αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο και να παίξει για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου θα συνδυάσει και τις σπουδές της. Η 19χρονη γκαρντ μιλάει αποκλειστικά στο Onsports.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της με τη φανέλα του Άρη, έκαναν τον Αθηναϊκό να την εντάξει στο δυναμικό του. Στην Αθήνα

έδειξε στοιχεία του ταλέντου της με αποτέλεσμα να πάρει τη μεταγραφή στην Κύπρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγαν όλα καλά και τελικά πήρα τη μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενη που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Η ομάδα είναι νεοσύστατη και λαμβάνει πρώτη φορά μέρος στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος ήταν κοντά μας και τον ευχαριστούμε πολύ».

Στην συνέχεια η Βαλέρια Σελλά μίλησε για τους λόγους που άφησε την Ελλάδα:

«Η περίοδος στην Ελλάδα τόσο για να παίξεις μπάσκετ όσο και να σπουδάσεις δεν είναι η κατάλληλη. Όπου και να πας έξω είναι καλύτερα. Εδώ στην Κύπρο είναι ιδανικά. Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου είναι εκπληκτικές και μπορείς να συνδυάσεις σπουδές και μπάσκετ. Ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό».

Όσο για τους στόχους της ομάδας τόνισε:

«Είμαστε μια νέα ομάδα με ποιότητα. Έχουμε πολλές δυνατότητες, αλλά δε θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα και να γίνουν όλα βήμα-βήμα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα