Σχίζας: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

01:31 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Σχίζας μίλησε για το δύσκολο ματς με την Μπούντβα για το Τσάμπιον Λιγκ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο NOVΑ Sport Fm για το ματς με τη Μπούντβα.


Αναλυτικά όσα είπε:


Για το παιχνίδι με την Μπούντβα


«Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την απραξία γιατί το

ίδιο πρόβλημα έχει η αντίπαλη ομάδα. Ουσιαστικά την προετοιμασία που έχουμε κάνει εμείς την έχουν κάνει κι αυτοί. Στο μυαλό μας δεν είναι αυτό το πρόβλημα όσο να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο πώς θα πιάσουμε μια απόδοση αντίστοιχη με αυτή που είχαμε πριν διακοπεί το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τους οπαδούς;


«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να είναι κοντά μας. Αυτό το παιχνίδι κρίνει την πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μας δίνεται η ευκαιρία την τελευταία στιγμή να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θυμόμαστε και από άλλες χρονιές ότι ο κόσμος είναι κοντά σε αυτά τα παιχνίδια. Τον χρειαζόμαστε πάση θυσία να είναι κοντά μας γιατί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.
Είναι μια ημέρα σημαντική και αυτή που γίνεται το παιχνίδι και νομίζω ότι και για αυτούς θα είναι σημαντικό να είναι κοντά μας να βοηθήσει και εμείς να του δώσουμε χαρά.

Για το πρωτάθλημα:


«Είναι νωρίς ακόμη. Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα αυτή την στιγμή. Ο μήνας αυτός είναι αρκετά καθοριστικός και για το Τσάμπιονς Λιγκ και για το πρωτάθλημα. Έχουμε τη Χίο μέσα στον Πειραιά, ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα το δείξει και το παιχνίδι της Τετάρτης»

-

Keywords
Τυχαία Θέματα