Σαρατσένι: «Άφησα τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

Το σίριαλ... Σαρατσένι είχε «happy end» στον ΠΑΟ αφού ο Ιταλός ακραίος έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε τις διαθέσεις του όχι μόνο να βοηθήσει το Σύλλογο αλλά να είναι και εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος.

Ο Τζιανλούκα Σαρατσένέφτε αργά το απόγευμα της Πέμπτης και αμέσως βρέθηκε στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» είχαν προπόνηση.Εκεί γνώρισε διοίκηση, το προπονητικό τιμ και συμπαίκτες

ενώ στη συνέχεια... συζήτησε με τον Νίκο Μπουτσουρή και ζήτησε να πάει για βάρη στο γυμναστήριο

!Ο Σαρατσένι που θα φοράει τη φανέλα με τον αγαπημένο του αριθμό Νο9, μιλώντας για την μεταγραφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι μια καινούρια «περιπέτεια» για εμένα. Είμαι όχι απλά χαρούμενος αλλά κάτι παραπάνω, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θέλω να κάνω το καλύτερο για αυτό το Σύλλογο και θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες».

«Μια από τις καλύτερες ομάδες ο ΠΑΟ»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο τι γνωρίζει για το Σύλλογο, σχολίασε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα. Το παραδέχομαι πρέπει να... μελετήσω. Ξέρω όμως ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη. Δεν παρακολουθώ γενικότερα αθλητικά, αλλά γνωρίζω το όνομα του Παναθηναϊκού και ότι έχει μεγάλη ιστορία. Υπόσχομαινα μάθω τα πάντα».

Η συζήτηση προχώρησε στην εμπειρία του στο Κατάρ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων όπου έλαβε μέρος: «Πρώτη φορά βγήκα από την Ιταλία για να πάω σε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα εκεί είναι διαφορετικά. Πέρασα καλά. Παίξαμε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες και ήταν μια καλή εμπειρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα