Ρεντούμη: «Δεν είμαι ευχαριστημένη»

Τη δυσαρέσκεια της για την εικόνα του Πανελευσινιακού στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος με τις Αβάντες Χαλκίδας, εξέφρασε στο Onsports η Αθηνά Ρεντούμη.

Η προπονήτρια του Πανελευσινιακού, θέλοντας να εκφράσει τα παράπονά τις για την εικόνα της ομάδας της, είπε αρχικά στο Onsports: «Δεν είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας μου, την ψυχολογία και την αντιμετώπιση των παικτριών μου, οι οποίες

όταν χάνουν, δεν μπορούν να γυρίσουν το αποτέλεσμα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι λογικό σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια να κερδίζουμε πέναλτι και να το χάνουμε από λάθος των παικτριών μου. Πρέπει η κάθε μία ατομικά να φτιάξει την ψυχολογία της και να κάνουν το σωστό σε κρίσιμα λεπτά του αγώνα».

Η έμπειρη προπονήτρια συνέχισε λέγοντας: «Μετά τον τραυματισμό της Μαρίνη, στο 37’, η ομάδα αποδυναμώθηκε, καθώς οι παίκτριες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας είναι ελάχιστες με αποτέλεσμα να μην έχω τη δυνατότητα να κάνω μια ισάξια αλλαγή, προκειμένου να συμπληρώσω το κενό και να κρατήσω την ομάδα στο ίδιο επίπεδο».

Για την Μαρίνη δήλωσε: «Είναι μια από τις καλύτερες επιθετικούς της ομάδας. Ο τραυματισμός της είναι αρκετά σοβαρός, ωστόσο την Τρίτη (20/12) θα κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος της».

Τέλος, η Ρεντούμη θέλησε να τονίσει για τον αγώνα της Κυριακής (18/12) κόντρα στην Χαλκίδα: «Η συμπεριφορά της Χαλκίδας ήταν άψογη. Όλα κρίθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Χαλκίδας».

Keywords
Αναζητήσεις
αννα ρεντουμη, anna rentoumi facebook
Τυχαία Θέματα