Πετράκης: «Χρειάζεται υπομονή»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του ΑΟΧ επί του Αστέρα Μαγούλας, καθώς μπόρεσαν και επανήλθαν από την ήττα στο Ρουφ κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ.

Ο τεχνικός των «μπλε» ζήτησε υπομονή από όλους, μια και όπως τόνισε η ομάδα του είναι νέα και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας:

«Συγχαρητήρια στους

παίκτες μου για την απόδοση και την προσπάθεια, αλλά και για τη νίκη, ειδικά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟ Ρουφ την περασμένη Κυριακή. Θέλω να τονίσω ότι δεν χρειάζεται ούτε να απογοητευόμαστε, ούτε να ενθουσιαζόμαστε. Το λέω αυτό γιατί υπήρξε πολύ απογοήτευση μετά την ήττα στο Ρουφ. Είμαστε μια νέα ομάδα που προσπαθεί να φτιαχτεί. Ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Θα έχουμε και καλές και κακές στιγμές...Χρειάζεται υπομονή».

Για το αν θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση ο ΑΟΧ: «Δεν θέλω να πω κάτι για το αν θα κάνουμε μεταγραφές. Θέλω να πω πάντως ότι οι παίκτες που επιλέχτηκαν το καλοκαίρι επιλέχτηκαν για να μπορούν να αντικαθιστούν κάποιους άλλους που δεν μπορούν να παίξουν. Εγώ φυσικά θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου και ας "πονοκεφαλιάζω" για να βρω την κατάλληλη ενδεκάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα