«Ψάχτηκαν» για πούλμαν από Πύργο, Αθήνα οι Καλαματιανοί

Όλα τα… μέσα εξαντλούν οι οπαδοί της Καλαμάτας, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε ταξιδιωτικά γραφεία του Πύργου και της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μετάβασή τους στην Ηλεία και να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Πανηλειακό.

Δεν φαίνεται να κάμπτονται οι φίλοι της «Μαύρης Θύελλας» παρά τα εμπόδια που συναντούν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας από τους ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων. Μάλιστα, αναζητούν λύσεις για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στον Πύργο και να δουν από κοντά το ντέρμπι και για

αυτό το λόγο στράφηκαν και ζήτησαν βοήθεια εκτός πόλης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportstonoto, φίλοι της ομάδας έχουν έρθει σε επικοινωνία με ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, αλλά και του Πύργου, ώστε να εξασφαλίσουν την μετάβασή τους.

«Δυστυχώς, μια μία ακόμη φορά αισθανόμαστε μόνοι μας, εγκαταλειμμένοι απ’ όλους! Λες και δεν είμαστε Μαύρη Θύελλα, δεν δίναμε και δεν δίνουμε μια ζωή και την ψυχή μας για την αγαπημένη μας ομάδα. Μόνοι μας ψάχνουμε, μόνοι μας χτυπάμε πόρτες, μόνοι μας τα πάντα. Μόνο το ΚΤΕΛ και ο Γιώργος Πετρουλάκης, ο πρόεδρος του Παμίσου, προθυμοποιήθηκε να μας βοηθήσει, όμως οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων, επί της ουσίας σαμποτάρουν και αυτή την λύση…» είπε στο sportstonoto το μέλος των «Μπούλντογκς», Παναγιώτης Μπούρας και πρόσθεσε: «Φτάσαμε μέχρι και την Αθήνα, ακόμη και στον… Πύργο για να βρούμε μια λύση. Σας ξαναλέμε πως εμείς την Κυριακή στον Πύργο θα πάμε, έτσι ή αλλιώς. Ας αναλάβουν, λοιπόν, οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους από εδώ και πέρα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα