Κόλλησε ξανά η Γιουβέντους

21:32 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΤΖΕΝΟΑ: 1-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια
Βαθμολογική ανάσα πήρε η Αταλάντα που επικράτησε με 1-0 της Τζένοα κι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στην Αταλάντα και πραγματοποιήθηκε στο 18ο λεπτό.
Ο Ντένις βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Φρέι έπεσε και απομάκρυνε.
Η Τζένοα απάντησε στις ευκαιρίες στο 25ο λεπτό, με τον Παλάσιο να σουτάρει λίγο άουτ, ενώ στο 29' η κεφαλιά του Λουκίνι πέρασε άουτ.
Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στη επανάληψη, είχε μια καλή

κεφαλιά με τον Ντένις στο 48ο λεπτό, ενώ ο Βελόσο απείλησε με μακρινό σουτ στο 52'.
Στο 57ο λεπτό η κεφαλιά του Κούτσκα σταμάτησε στο δοκάρι του Κονσίλι, ενώ στο 69' ήταν η σειρά του Ντένις να σημαδέψει το δοκάρι από κοντά.
Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 78ο λεπτό, με τον Μαριλούνγκο να πλασάρει από κοντά τον Φρέι μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Ντένις.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μανφρεντίνι, Στεντάρντο, Λουκίνι, Πελούζο, Κιγκαρίνι (83' Κατσόλα), Καρότσα, Σκελότο (59' Μποναβεντούρα), Μπρίγκι, Γκαμπιαντίνι (66' Μαριλούνγκο), Ντένις.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Ρόσι, Γκράνβιστ, Κονστάντ, Καρβάλιο, Βελόσο (71' Μπελούτσι), Κούτσκα, Μπιοντίνι (81' Γιορκέρα), Γιάνκοβιτς (80' Ζε Εδουάρδο), Σκούλι, Παλάσιο.

ΠΑΡΜΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε χωρίς νίκη η Μίλαν, καθώς κόλλησε στο 0-0 με την Πάρμα. Αυτή ήταν η δέκατη φετινή ισοπαλία για τους «μπιανκονέρι» που μένουν πλέον ένα βαθμό πίσω από τη Μίλαν, αλλά και με ένα ματς λιγότερο.
Η Γιουβέντους πίεσε από την αρχή και στο 20ο λεπτό ο Μάτρι έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Βιδάλ, αλλά ο Παβαρίνι είπε όχι.
Στο 21ο λεπτό ο Πίρλο δοκίμασε από μακριά το πόδια του με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.
Έξι λεπτά αργότερα ο Βούτσινιτς ελευθερώθηκε από τον Λουακρέλι, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά ούτε, ενώ στο 30' ο Παβαρίνι απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μαυροβούνιου.
Στο 49ο λεπτό ο Μπουφόν δεν ανησύχησε από το σουτ του Τζιοβίνκο, ενώ στο 65ο λεπτό η κεφαλιά του Βούτσιντς πέρασε λίγο άουτ.
Στο 81ο λεπτό ο Πίρλο έπιασε απίστευτο σουτ από τα 30 μέτρα, αλλά ο Παβαρίνι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ και πάλι στο 84' ο γκολκίπερ της Πάρμα είπε εντυπωσιακά όχι στον Τζιακερινι.
ΠΑΡΜΑ: Παβαρίνι, Τζακάρντο, Φεράριο, Λουκαρέλι (77' Σαντακρόσε), Μορόνε, Βαλιάνι (54' Μουσάτσι), Μαριγκά, Μοντέστο, Τζιοβίνκο, Φλοκάρι, Μπιαμπιανί (69' Τζόναθαν).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ (89' Κάσερες), Πίρλο, Εστιγκαρίμπια (57' Τζιακερίνι), Μάτρι (67' Κουαλιαρέλα), Βούτσινιτς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα