Ψάχνουν χρήματα για τα μπαράζ στη Ζάκυνθο

11:54 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η Ζάκυνθος θα διεκδικήσει την άνοδο στη Football League μέσω των μπαράζ, ωστόσο η διοίκηση αναζητά χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις.

Γι’ αυτό την Κυριακή στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ζακύνθου αποφασίστηκε να συγκροτηθεί «Επιτροπή ανόδου», η οποία θα αναλάβει να επισκεφθεί εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και της πολιτικής και των Αρχών, ώστε να εξασφαλιστούν χρήματα άμεσα για τους ποδοσφαιριστές.

Την δεκαμελή επιτροπή αποτελούν οι: Μαρμαράς Χρήστος (παλαίμαχος του

ΑΠΣ), Βελλιανίτης Παναγιώτης (παλαίμαχος του ΑΠΣ), Καλλιβωκάς Νίκος, Βασιλείου Παναγιώτης, Μουζάκης Διονύσιος (παλαίμαχος του ΑΠΣ και υπεύθυνος του Δήμου στον αθλητικό τομέα), Λιβέρης Νίκος (παλαίμαχος του ΑΠΣ), Κολπονδίνος Πέτρος, Μπιάζη Μαρία, Θεοφιλόπουλος Αλέκος και Ακτύπης Ιωάννης.

Κατά συνεδρίαση, μίλησε ο πρόεδρος Διονύσης Βυθούλκας, ο οποίος επισήμανε: «Ντρέπομαι να μπω στα αποδυτήρια μετά τις επιτυχίες σας ως πρόεδρος και να σας συγχαρώ γιατί αδυνατώ να είμαι εντάξει απέναντί σας. Γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να σας δώσω αυτά που δικαιούστε. Σας διαβεβαιώνω ότι κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρούμε χρήματα για να σας δώσουμε και θέλω από εσάς που οδηγήσατε την ομάδα τόσο ψηλά θα επιστρέψετε στις προπονήσεις για το καλό της.

Μπορούσαμε να αφήσουμε στις αρχές της χρονιάς την ομάδα να υποβιβαστεί και να χάσουν οι ποδοσφαιριστές τα χρήματά τους. Όμως εμείς σταθήκαμε εδώ, χωρίς πολλή βοήθεια και παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, θεωρώντας ότι αυτή είναι τίμια στάση. Δε θα τα παρατήσουμε τώρα στο τέλος. Εγώ θα επιστρέψω στην εξέδρα και θα πάψω να είμαι πρόεδρος μετά το τέλος της περιόδου, όμως τώρα θα παλέψω να φτάσουμε μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Στέλιος Γούναρης ο οποίος υπογράμμισε: «Το γεγονός και μόνο της εισόδου στα μπαράζ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για όλους και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην επιτυχία αυτή. Ότι κι αν γίνει στη συνέχεια, η επιτυχία της εισόδου στα μπαράζ για διεκδίκηση ανόδου στη Β’ Εθνική δεν παύει να είναι μεγάλη.

Η Συνέλευση σήμερα δεν είναι απολογιστική και πρέπει να στραφούμε όλοι προς μία κατεύθυνση. Να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και να πάμε απρόσκοπτοι στους αγώνες μπαράζ.

Μέχρι τώρα έχουμε πάρει βοήθεια από τον απλό φίλαθλο της ομάδας, κάποιους επιχειρηματίες, το Δήμο Ζακύνθου, το Επιμελητήριο Ζακύνθου και τον κ. Δρίτσα. Πλέον απαιτείται συστράτευση ώστε να βρεθούν χρήματα για τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα