Ψάχνει πρόκριση ο Πιστόριους

Άλλαξαν τα δεδομένα σχετικά με την πρόκριση του Blade Runner στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ανατροπή δεδομένων σε σχέση με την πρόκριση του Όσκαρ Πιστόριους

στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έφεραν οι δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Νότιας Αφρικής, που διευκρίνισε ότι ο «Blade Runner» δεν έχει «πιάσει» ακόμα το όριο.

Το καλοκαίρι, ο Πιστόριους έκανε ατομικό ρεκόρ στα 400μ. με 45.07, πετυχαίνοντας το β΄ όριο πρόκρισης, που τότε θεωρήθηκε αρκετό για να του δώσει μία θέση στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Ωστόσο τα όρια πρόκρισης έγιναν έκτοτε πιο αυστηρά, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να διεκδικήσει και πάλι την πρόκριση στους στίβους.

«Ο Όσκαρ θα πρέπει να επιτύχει το Α΄ όριο πρόκρισης εντός του χρονικού διαστήματος που έχει τεθεί και το οποίο είναι εντός 3 μηνών από τους Αγώνες», δήλωσε ο Τάμπι Ρέντι.

Ο πρόεδρος της νοτιοαφρικανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γκίντεον Σαμ, τόνισε ότι «τα κριτήρια πρόκρισης έγιναν πιο αυστηρά, ώστε οι αθλητές να επιβεβαιώνουν τις καλές επιδόσεις τους και να πηγαίνουν στους Ολυμπιακούς οι καλύτεροι».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα