Φέργκιουσον: «Ένα ωραίο παραμύθι»

Ο Σκοτσέζος τεχνικός χαρακτήρισε την 25ετία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ένα υπέροχο παραμύθι.

Η… γιγάντωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια, έχει ονοματεπώνυμο. Αυτό δεν είναι άλλο από το Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο έμπειρος τεχνικός κλείνει 25 χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους» και μιλώντας για τα επιτεύγματά του, τόνισε ότι όλα μοιάζουν με παραμύθι.

«Μοιάζει με παραμύθι όλη αυτή η ιστορία. Όλα είναι φανταστικά για εμένα. Εκτιμώ κάθε στιγμή στην ομάδα. Κοιτώντας στο παρελθόν σκέφτομαι πόσο τυχερός στάθηκα που είχα αυτούς τους ποδοσφαιριστές μαζί μου»,

είπε αρχικά ο Σκοτσέζος.

«Η λίστα είναι εκπληκτική. Παίκτες όπως οι Ρόμπσον, Γουάιτσαϊντ, ΜακΚλερ, Χιούζ, Ινς, Κιν και Καντονά. Υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που δεν μπορώ να ονομάσω τώρα. Φανταστικοί ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να καταλάβω αν έκανε σωστή διαχείριση μαζί τους. Υπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες με διαφορετικούς χαρακτήρες. Εγώ θα συνεχίζω στον πάγκο όσο μου το επιτρέπει η υγεία μου», κατέληξε ο Φέργκιουσον.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα