Ψάχνει Πιερικό, Εθνικό Αστέρα, Επανομή!

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος έχει ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Football League τα φύλλα αγώνων Διαγόρας – Πιερικός (1-2) και Εθνικός Αστέρας – Πιερικός (1-0).

Το Onsports είχε αποκαλύψει στις 6 Οκτωβρίου την κίνηση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου να ζητήσει φύλλα αγώνων δύο συγκεκριμένων ομάδων από τη διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων

της Β' και της Γ' Εθνικής. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες πρόκειται για τις αναμετρήσεις Διαγόρας – Πιερικός (1-2) και Εθνικός Αστέρας – Πιερικός (1-0).

Η αναμέτρηση της Ρόδου διεξήχθη το 2009 και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της UEFA, ενώ αυτή της Καισαριανής διεξήχθη επίσης τον Νοέμβριο του 2009 και έχει μπει στο «μάτι» της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό οι νέες διώξεις που προανήγγειλε ο Φάκος να αφορούν την ομάδα της Κατερίνης και αυτή της Καισαριανής. Σημειώνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αθωωθεί πριν από αρκετό καιρό στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων, αφού λανθασμένα είχαν κληθεί μαζί με τον προπονητή, Νίκο Παντέλη.

Σε ό,τι αφορά στη Football League 2, τα φύλλα αγώνων που ζήτησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς αφορά στα παιχνίδια Δόξα Κρανούλας – Αναγέννηση Επανομής (1-3), Πόντιοι Κατερίνης – Αετός Σκύδρας (2-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα