ΑΟΑΝ-Ηρόδοτος 0-0

Την ευκαιρία να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή έχασε ο Ηρόδοτος, αφού ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Άγιο Νικόλαο.

Το ματς ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Ηρόδοτο στο 4’, όταν ο Παπαδάκης επιχείρησε το σουτ, όμως ο Φιορέντζης ήταν σε ετοιμότητα και αντέδρασε σωστά. Η επόμενη ευκαιρία ήταν για τον ΑΟΑΝ όταν ο Κεφαλούκος έκανε τη σέντρα σουτ, ο Ζαφείρης έχασε τη μπάλα μέσα απ’ τα χέρια και ο Δήμας δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Μωραΐτης

σέντραρε από αριστερά, ο Χαντζής από κοντά πλάσαρε, αναγκάζοντας τον Φιορέντζη σε δύσκολη απόκρουση. Ο ΑΟΑΝ στην συνέχεια είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟΑΝ (Χρήστος Καργιώτης): Φιορέντζης, Δέλλιος, Φαγάς, Σταυρακάκης (90’ Χαβάκης Γιώργος), Μαραγκός, Καρνιάτης (87’ Γκερντούκι), Κάτσης (32’ Γκέκας), Κεφαλούκος, Πηγιάκης, Καουκάκης, Δήμας

Ηρόδοτος (Νίκος Ανδριανάκης): Ζαφείρης, Κοζυράκης, Μπαλάφας, Μαυρίδης, Κοκκινάκης, Φράγκος, Χαντζής (λ.τ.64 Ξυδάκης), Παπαδάκης, Μωραΐτης (59’ Παπαδόπουλος), Χαρίτος, Πετράκης (75’ Δροσάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα