Πρώτη Ευρωπαία η Λαμία

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Λαμία για το CEV Cup.

Η Λαμία είναι η πρώτη ομάδα που ξεκινά τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τον Ηρακλή να παίρνει τη σκυτάλη την Τετάρτη στην πρεμιέρα του Champions League.

Το

συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αντιμετωπίζει την Τρίτη (18/10, 19.00) στο Ισραήλ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού βόλεϊ στο CEV Cup, μετά τις… μαζικές αρνήσεις.

«Η ομάδα μου έχει μια σχετική εμπειρία από Ευρωπαϊκά παιχνίδια και ξέρουμε ότι είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως εμείς στη Λαμία τα αντιμετωπίζουμε ως γιορτή και κυρίως ως μια επιβράβευση της περσινής μας προσπάθειας», τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ ο πασαδόρος της ομάδας Θάνος Μαρούλης δήλωσε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό κι αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε από το Ισραήλ με τη νίκη για να ανέβουμε και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας της Volleyleague».

Όσον αφορά τη Μακάμπι, στην οποία αγωνίζεται κι ο πρώην παίκτης του Εθνικού Σόν Φάιγκα, ο τεχνικός των Ισραηλινών Ζοχάρ Μπαρ Νέτζερ σημείωσε: «Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας, αλλά γενικά νομίζω ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες».

Η ρεβάνς του αυριανού αγώνα θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Χαλκιοπούλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα