Επιασαν δουλειά οι δικηγόροι Τζίγκερ-Αλ Σαούντ, κλειδί η εγγυητική του Πρίγκιπα για να γίνει το deal

Μετά από μία περίοδο όπου στην υπόθεση είχε παρατηρηθεί μία στασιμότητα, από σήμερα (17/10) οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ έπιασαν και πάλι δουλειά, αφού είχαν στενή συνεργασία για το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος μεταβίβασε -σε ηλεκτρονική μορφή- τα έγγραφα που είχε αξιώσει η πλευρά του Τζίγκερ στους νομικούς του εκπροσώπους και πλέον άρχισαν την σύνταξη του MOU, ώστε αυτό να είναι έτοιμο για υπογραφές την Παρασκευή

(21/10), που θα βρεθεί στην χώρα μας ο Πρίγκιπας και θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Κλειδί στην υπόθεση η κατάθεση της εγγυητικής των 20 εκατ. ευρώ από τον Σαουδάραβα...

Υστερα από ένα δεκαήμερο διακοπής των συνομιλιών των δύο πλευρών, οι νομικοί εκπρόσωποι του Βαρδινογιάννη είχαν επαφές την Δευτέρα (17/10) με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλος, ο οποίος τους έστειλε - σε ηλεκτρονική μορφή- τα απαραίτητα έγγραφα με την πιστοποιημένη υπογραφή του Σαουδάραβα και από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Τζέντα.

Παράλληλα, από την πλευρά του Τζίγκερ, ζητήθηκε ένα επιπλέον έγγραφο, το οποίο και εστάλη από την Τζέντα το πρωί, ενώ την Τρίτη (18/10) αναμένονται με κούριερ και τα αυθεντικά έγγραφα από την Σαουδική Αραβία, ώστε να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση.

Το επόμενο βήμα είναι η σύνταξη του τελικού MOU (Memorandum Of Undestanding) από τους δικηγόρους των δύο πλευρών, ώστε να είναι έτοιμο μέχρι την Παρασκευή (21/10), όπου αναμένεται στην Ελλάδα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την επομένη (Σάββατο) να παρακολουθήσει από σουίτα στο ΟΑΚΑ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

"Κλειδί" στην υπόθεση είναι η κατάθεση της εγγυητικής των 20 εκατ. ευρώ από πλευράς του Σαουδάραβα σε ειδικό λογαριασμό της πράσινης ΠΑΕ, κάτι που εξ αρχής έχει ξεκαθαρίσει και ζητήσει ο Τζίγκερ, προκειμένου να δώσει το "Ok" και να γίνει το deal με τον Πρίγκιπα να γίνεται το νέο "αφεντικό" του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα