Προς Σαν Αντόνιο Σπερς ο Νάντο Ντε Κολό

01:46 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο διεθνής Γάλλος γκαρντ της Βαλένθια, Νάντο Ντε Κολό, ενδέχεται να κάνει το «άλμα» για το ΝΒΑ τη νέα χρονιά, μέσω των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 24χρονος γκαρντ έχει εντυπωσιάσει και φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ το 2010 είχε κατακτήσει το Eurocup με τη Βαλένθια. Όλα αυτά, ενώ το 2009 είχε επιλεχθεί από τα «σπιρούνια» στην 53η θέση του ντραφτ.

Τότε ο Ντε Κολό είχε προτιμήσει

τριετές συμβόλαιο με την παραπάνω ισπανική ομάδα, το οποίο ολοκληρώνεται φέτος. Στο μεταξύ, όμως, οι Τεξανοί παρακολουθούν από κοντά την πορεία του και φαίνεται πως θα τον καλέσουν στο Σαν Αντόνιο, ώστε να υπογραφεί και να συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Πάντως όλα διατηρούνται σε επίπεδο φημολογιών, καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη τοποθέτηση, από κάποια ενδιαφερόμενη πλευρά. Άλλωστε οι Σπερς αγωνίζονται ακόμα στα playoffs και δεν έχουν «τρέξει» τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Ωστόσο μάλλον απαιτείται νέος γκαρντ, ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως απόψε (03/06, 03:30), οι Σπερς δοκιμάζονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο «Chesapeake Arena». Μάλιστα προηγούνται με 2-1 στους τελικούς της Δύσης, αλλά γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο τρίτο παιχνίδι, έπειτα από είκοσι συναπτές νίκες.

Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα έχει όλους τους παίκτες του, στη διάθεσή του. Φυσικά στόχος είναι το 3-1, κάτι που ενδέχεται να συμβεί, αν τα «σπιρούνια» ξεπεράσουν τις αμυντικές προσαρμογές των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίες παρουσιάστηκαν στον βέλτιστο βαθμό, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα