Τριάδα με Kane στο SmackDown

01:46 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown προκάλεσε Triple Threat για το WWE Championship ανάμεσα στον πρωταθλητή, CM Punk, τον Daniel Bryan και τον Kane.

Άλλωστε, ο «Big Red Monster» κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Punk

στο main event του σόου, αλλά στο τέλος του αγώνα ενεπλάκη και ο «American Dragon». Επίσης, η AJ συνέχισε τα… δικά της και το ματς έληξε χωρίς νικητή. Ακολούθησε η ανακοίνωση του John Laurinaitis αναφορικά με το Triple Threat για το WWE Championship στο No Way Out.

Από την πλευρά του, ο World Heavyweight Champion, Sheamus, «ζεστάθηκε» για τον Alberto Del Rio, αντίπαλό του στο No Way Out, κερδίζοντας τον Dolph Ziggler. Παράλληλα δημιούργησε νέες ρήξεις στις τάξεις των American Perfection.

Επίσης, ο Sin Cara επανήλθε στα ρινγκ επικρατώντας του Heath Slater. Ολίγον ανανεωμένος ο Μεξικανός Superstar, που συνέχισε εύκολα το αρνητικό σερί του «One Man Rock Band».

Σε άλλο ματς, οι διαδικτυακοί αστέρες, Santino Marella (US Champion) και Zack Ryder «φρέναραν» τους Titus O’ Neil και Darren Young. Πάντως οι νικητές δέχθηκαν επίθεση από τον Big Show, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης.

Πολύ γρήγορα κέρδισε ο Cody Rhodes τον Tyson Kidd ανταλλάσοντας… ματιές με τον Intercontinental Champion, Christian. Εξίσου εύκολα επιβλήθηκε ο Damien Sandow του Ezekiel Jackson, ενώ ο Ryback χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα, για να πάρει νέα νίκη σε handicap 1 vs 2.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
O Sin Cara κέρδισε τον Heath Slater.
O Damien Sandow κέρδισε τον Ezekiel Jackson.
O Ryback κέρδισε τους Chris Lyons & Ryan Shelton.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Oι Santino Marella & Zack Ryder κέρδισαν τους Darren Young & Titus O’ Neil.
O Cody Rhodes κέρδισε τον Tyson Kidd.

Keywords
Τυχαία Θέματα