Πρόκριση για τον Αετό Σκύδρας

Στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αετός Σκύδρας κατάφερε να νικήσει μέσα στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου με 1-0 και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Οι εκκρεμοδικίες και οι δικαστικές περιπέτειες του Αετού Σκύδρας είχαν αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τελικά την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να πάρει την νίκη – πρόκριση και από το απόγευμα της Κυριακής (13/11)

να βρίσκεται πλέον στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το γκολ της νίκης για τον Αετό Σκύδρας πέτυχε στο 12’ ο Χρήστος Καραγιάννης με ωραίο σουτ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν και να πιέζουν στο φινάλε, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με την φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει έτσι την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα περιμένει στη Σκύδρα την ομάδα της Εύβοιας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και ο διαιτητής Μπουμαρσόπουλος από το σύνδεσμο Λάρισας… μοίρασε επτά κίτρινες κάρτες με τον Σαμαρόπουλο των γηπεδούχων να αποβάλλεται τελικά στο 87’ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, στα οποία προσπαθούσε για την ισοφάριση που ωστόσο δεν ήρθε.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιαννιώτης, Αραμπατζής (71' Κωνσταντινίδης), Αβραμίδης (84' Καλογιάννης), Κουκόλης, Κώτσιας, Κουκούτσης, Άγγος, Μαχαιρούδης, Γαλακτερός, Πεχλιβανίδης, Βασιλειάδης (46' Στεφανίδης).

Αετός Σκύδρας (Γιώργος Τυριακίδης): Αποστόλου, Κοντσίδης (74' Παπαστεργίου), Σαμαρόπουλος, Ν. Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Γ. Ιορδανίδης, Καλαϊτζίδης, Προβατίδης, Τσότσιος (61' Μπρέγκου), Ινεμπολίδης (81' Μαργιορίδης), Καραγιάννης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα