Προχωρούν μέσω πέναλτι οι Πρέντατορς

Εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση της Δύσης οι Νάσβιλ Πρένταντορς κερδίζοντας στα πέναλτι τους Φίνιξ Κογιότες ύστερα από 4-4 των δύο ομάδων στην παράταση και στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Sergei Kostitsyn σημείωσε το μοναδικό γκολ των πέναλτι και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στα «αρπακτικά». Άλλωστε ο Pekka Rinne σταμάτησε τις τρεις εκτελέσεις των Κογιότες, ενώ είχε ήδη καταγράψει 31 αποκρούσεις στο 60άλεπτο και στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ο Craig Smith είχε διαμορφώσει

το 4-2 υπέρ των φιλοξενουμένων στην αρχή της τρίτης περιόδου, αλλά οι «λύκοι» επανήλθαν και απέσπασαν έναν βαθμό, όπως αποδείχθηκε ύστερα από τα πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Oliver Ekman-Larsson μείωσε σε 4-3 και ο Raffi Torres ισοφάρισε σε 4-4, 3:59 πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ολοκληρώνοντας φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Rinne.

Στο τέλος της πρώτης περιόδου είχε ανοίξει το σκορ ο Martin Erat, o οποίος είχε δύο ασίστ στα γκολ των Mike Fisher και Francis Bouillon στο δεύτερο 20λεπτο.
Στο μεταξύ, οι Daymond Langkow και Keith Yandle είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 και 2-2, πάντα στην «γεμάτη» δεύτερη περίοδο του αγώνα.

Πλέον, οι «πρεντς» έχουν 89 βαθμούς και κοιτούν ψηλότερα από την πέμπτη θέση της Δύσης, στην οποία έχουν ήδη αποσπαστεί σε σχέση με τις ομάδες που ακολουθούν. Από την πλευρά τους, οι Κογιότες συμπλήρωσαν 79 βαθμούς και έμειναν στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ, ενώ απέχουν δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους της Pacific, Ντάλας Σταρς, έχοντας δώσει έναν αγώνα παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα