Στην οκτάδα με Landeskog οι Άβαλανς

Οι Κολοράντο Άβαλανς επικράτησαν των Άναχαϊμ Ντακς με 3-2 στην παράταση και βρέθηκαν στην όγδοη θέση της Δύσης.

Η δεύτερη επιλογή του φετινού ντραφτ, Gabriel Landeskog, πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 3:08 της παράτασης. Με αυτό οι «αβς» συμπλήρωσαν 78 βαθμούς.

Προγενέστερα, οι «πάπιες» είχαν ισοφαρίσει δύο φορές το σκορ. Μετά το 1-1 του Francois Beachemin, δύο δεύτερα πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου, ο Teemu Selanne ισοφάρισε

σε 2-2, 3:52 πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης. Στο μεταξύ, οι Jamie McGinn και Kevin Porter είχαν «γράψει» το 1-0 και 2-1, αντίστοιχα, υπέρ των γηπεδούχων.

Ο έτερος πρωταγωνιστής των Άβαλανς ήταν ο Semyon Varlamov, αφού σταμάτησε 38 από τα 40 σουτ που αντιμετώπισε. Στις τριάντα αποκρούσεις έφθασε ο Jonas Hiller, τερματοφύλακας των Ντακς.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να κατέκτησαν, για την ώρα, την όγδοη θέση, αλλά αυτή είναι η θέση που προσπαθούν να φθάσουν οι «πάπιες». Με τον βαθμό της... παρηγοριάς, η ομάδα του Άναχαϊμ συμπλήρωσε 69 από την αρχή της σεζόν και έχει να καλύψει «έδαφος» εννέα βαθμών στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της στην regular season, αν θέλει να βρεθεί στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα