Παπαδόπουλος: «Δεν φοβόμαστε την ΤΣΣΚΑ»

Πανέτοιμος για τον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης εμφανίστηκε, μιλώντας στο Onsports, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στο Onsports για τον τελικό με τους Μοσχοβίτες, ενώ τόνισε πως μετά την «κούπα» που είχε κατακτήσει το 2002 με τον Παναθηναϊκό, στην Μπολόνια, θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο και στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου, εν όψει του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Υπάρχει αγωνία, υπερένταση; Κάτι που να φοβάσαι;
«Φόβος δεν υπάρχει. Δεν φοβόμαστε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Ούτε αγωνία έχουμε. Υπάρχει απλώς αγωνιστική υπερένταση. Η ομάδα βρίσκεται σε εγρήγορση, εν όψει του τελικού. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν τη φοβόμαστε».

-Πού θεωρείς πως θα κριθεί ο τελικός;
«Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε να τρέξουμε, κάτι που δεν κάναμε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, κάτι που επίσης δεν κάναμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως τα «κλειδιά» του τελικού θα είναι ο ρυθμός και τα ριμπάουντ. Εάν πάρουμε τα ριμπάουντ και καταφέρουμε να τρέξουμε τότε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

-Όλοι λένε πως η ΤΣΣΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί. Εσύ πιστεύεις πως έχει αδυναμίες;
«Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Θεωρώ πως και η ΤΣΣΚΑ έχει αδυναμίες. Τις έχουμε εντοπίσει, αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε κιόλας».

-Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου;
«Νομίζω πως έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τον αντίπαλό μας να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες έχουν από 50% προκειμένου να στεφθούν πρωταθλήτριες Ευρώπης».

-Κατέκτησες τον τίτλο το 2002 στην Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό. Είσαι έτοιμος για το δεύτερο τρόπαιο στην Ευρωλίγκα;
«Ναι. Σίγουρα. Είμαι πανέτοιμος και θέλω πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα