«Πωρωμένες» για τον τίτλο στον Ολυμπιακό

09:02 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ευρωπαϊκός τίτλος λείπει για από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και όπως έχουν τονίσει επανειλημμένως οι παίκτριες της «ερυθρόλευκης» ομάδας, θα κάνουν ό,τι περνά από το… χέρι τους για να το πετύχουν.

Αυτό άλλωστε έδειξαν και στο χθεσινό ματς απέναντι στην Ούγκρα. Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στο σκληρό παιχνίδι των Ρωσίδων, αλλά και στα άσχημα σφυρίγματα της διαιτησίας και να πάρουν το προβάδισμα στον πρώτο ημιτελικό του Λεν Τρόφι, έστω και με ένα γκολ

ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου στη Ρωσία.

Πιο «πωρωμένη» όλων, η αρχηγός Σταυρούλα Αντωνάκου που σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε το πάθος και την όρεξη για τίτλο. Η έμπειρη πολίστρια πέτυχε δύο τέρματα, ενώ έβγαλε ουκ ολίγες ασίστ στη φουνταριστή της ομάδας Μπλάνκα Γκιλ. Το ίδιο καλή ήταν και η παρουσία της Φιλιώς Μανωλιουδάκη τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση που έδωσε λύσεις. Η Ψούνη ήταν το μεγάλο «όπλο» του Πειραιά στο χθεσινό ματς στην άμυνα, ενώ φάνηκε το κενό της όταν βγήκε στο τελευταίο οκτάλεπτο με τρεις αποβολές. Σε γενικές γραμμές, οι διεθνείς της ελληνικής ομάδας έδειξαν να είναι πιο προπονημένες, ενώ και ο κόουτς, Χάρης Παυλίδης μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν έχει μπορέσει να προπονηθεί όλη μαζί, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.

Η παίκτρια που δεν εντυπωσίασε στο χθεσινό ματς, ήταν η Μπλάνκα Γκιλ, η οποία αντέδρασε σαν… άπειρη σε πολλές φάσεις, αν μη τι άλλο μόνο άπειρη δεν είναι, ενώ έχασε τετ α τετ προσπάθειες απέναντι στην Προτσένκο, οι οποίες με την εμπειρία της Ισπανίδας φουνταριστής δεν χάνονται.

Πάντως, σύμφωνα με την χθεσινή εικόνα των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί να πάρει την πρόκριση και για αυτό θα ταξιδέψει στη Ρωσία στις 8 Μαρτίου με προβάδισμα ενός τέρματος. Στόχος να υλοποιήσει το όνειρο των «ερυθρολεύκων», να περάσει στον τελικό και να σηκώσει την Κούπα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ούγκρα και την... έχει στη Ρωσία!

Keywords
Τυχαία Θέματα