Το σερί συνεχίζεται για τους Μπλους

08:02 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η αντίσταση των Έντμοντον Όιλερς αποδείχθηκε σθεναρή και οι Σέιντ Λούις Μπλους τους κέρδισαν με 5-2 επανακτώντας την πρώτη θέση της Central.

Μάλιστα, οι «μπλε» συμπλήρωσαν τέσσερις σερί νίκες, με τον Andy McDonald να πετυχαίνει δύο γκολ. Πάντως σημαντικότερα ήταν τα τέρματα των Kevin Shattenkirk, ο οποίος είχε

ήδη δύο ασίστ, σε power play και Chris Stewart με πέναλτι στα πρώτα οκτώ λεπτά της τρίτης περιόδου, αφού στο τέλος της δεύτερης οι Όιλερς είχαν μειώσει σε 3-2.

Συγκεκριμένα, οι Corey Potter, με... μακρινό σουτ, και ο rookie, Ryan Nugent-Hopkins, είχαν φέρει τους γηπεδούχους σε απόσταση... αναπνοής. Εντούτοις, ο Jaroslav Halak σταμάτησε τα άλλα 22 σουτ των επιθετικών του καναδικού συλλόγου και οι Μπλους συμπλήρωσαν 87 βαθμούς.

Ο Devan Dubnyk αντικαταστάθηκε μετά το 3-0 των McDonald και Scott Nichol, αφού δέχθηκε τρία γκολ σε 19 σουτ. Ο διάδοχός του, ο Yann Danis παραχώρησε τα άλλα δύο γκολ σε σύνολο δώδεκα σουτ που αντιμετώπισε.

Έτσι η ομάδα του Σέιντ Λούις ξεπέρασε πάλι τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, έστω με ισοβαθμία στην κορυφή της Central, οπότε κατέλαβε την δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι Όιλερς έμειναν στους 56 βαθμούς και στην 14η θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

{youtube}9pXkrV9eiiU{/youtube}

{youtube}H7D7nIuBweI{/youtube}

{youtube}bOpi4wmXwiU{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα