Ποριόπουλος: «Σημαντικό παιχνίδι»

Την αισιοδοξία του πως οι Ίκαροι μπορούν να κερδίσουν το Λαύριο, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α2, εξέφρασε ο Στέργιος Ποριόπουλος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Στάθη Καμαράκη στον πάγκο του σερραϊκού συλλόγου χαρακτήρισε το Λαύριο ως μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως όμως πρόσθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων: «Με μεθοδική δουλειά, βήμα βήμα, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον αγώνα με το Λαύριο: «Ο αγώνας του Σαββάτου (05/11) είναι πολύ σημαντικός, γιατί παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δουλεύουμε

πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι, όπως άλλωστε κάναμε και για τα υπόλοιπα».

Για το Λαύριο: «Το Λαύριο είναι πολύ επιθετική ομάδα, με μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι, αλλά και έξω από τα 6,75μ. Πιστεύω, όμως, ότι με μεθοδική δουλειά, βήμα βήμα, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να καλύψει τα όποια κενά, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει και το επόμενο Σάββατο (05/11)».

Για τους Σερραίους φιλάθλους: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι φίλαθλοί μας έκαναν φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες και τους προπονητές. Πιστεύω πως θα γεμίσει πάλι το κλειστό, για να δει ο κόσμος δύο πολύ καλές ομάδες και φυσικά να δημιουργήσει αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα