Πρόστιμα για τα πανό

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι ομάδες για τα… πανό με πολιτικό περιεχόμενο. Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΕ, όπου οι οπαδοί τους φώναξαν υβριστικά συνθήματα πολιτικού περιεχομένου και ανάρτησαν πανό με παρόμοια θέματα.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 14.000 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή για το πανό πολιτικού περιεχομένου που αναρτήθηκε στο ΟΑΚΑ και τα υβριστικά

συνθήματα στον αγώνα με τον Εργοτέλη για την 7η αγωνιστική. Το ίδιο ποσό επιβλήθηκε και στον Πανιώνιο (αγώνα με Ολυμπιακό), ενώ στον ΟΦΗ (αγώνα με ΑΕΚ) 12.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις (εκτός των Ολυμπιακού και Άρη για επεισόδια σε Παγκρήτιο και «Κλ. Βικελίδης» αντίστοιχα) για την 4η, 5η, 6η και 7η αγωνιστική:

7η αγωνιστική

ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

6η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

5η αγωνιστική

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα