Πιλάβιος: «Το κρισιμότερο ματς της διετίας»

Την αισιοδοξία του για το θετικό αποτέλεσμα στην Γεωργία, το οποίο θα στείλει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην τελική φάση του Euro 2012, εξέφρασε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, καθώς το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο για την πρόκριση,

ενώ χαρακτήρισε το ματς με τους Γεωργιανούς ως το σημαντικότερο της τελευταίας διετίας για την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πιλάβιου:

«Φεύγουμε για την Γεωργία, ώστε να παίξουμε έναν «τελικό». Το σημαντικότερο ματς της τελευταίας διετίας, που θα μας οδηγήσει με το καλό και με τις ευχές όλων μας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι δυνατή, είναι έτοιμη και αποφασισμένη, παρά τις όποιες αντιξοότητες με κάρτες, τραυματισμούς κτλ

Η Ομοσπονδία δεν ανησυχεί, η εθνική ομάδα θα παίξει για να κερδίσει κόντρα σε όλους και σε όλα.

Η Εθνική ομάδα σαφέστατα είναι το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, εμείς ωστόσο, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.

Το ματς στην Γεωργία είναι δύσκολο κι έχει πολλές ομοιότητες με το προηγούμενο στο Ισραήλ, αλλά και μ’ αυτό κόντρα στην Κροατία. Μεγάλη νίκη στο Ισραήλ, μεγάλη νίκη και με τους Κροάτες, προβλήματα τραυματισμών στο Ισραήλ, προβλήματα και τώρα στην Γεωργία. Δεν υπάρχουν, όμως, περιθώρια, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα και για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro».

Keywords
Τυχαία Θέματα