Πηλαδάκης: «Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ΑΕΛ»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sportlarissa» έδωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης και τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εννοείται πως το πρόσημο της χρονιάς

είναι αρνητικό. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μας παρ’ όλου που μας μένει μια γλυκιά γεύση εκ του αποτελέσματος σήμερα και δεν σας κρύβω πως υπήρξαν κάποιες στιγμές που ενώ η ομάδα έπαιζε καλά δυστυχώς ήμασταν πίσω στο σκορ και πάντα σκεφτόμουν ότι θα αρχίσουν τα σχόλια.

Είμαι ευχαριστημένος που στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε τόσο καλά, αν και στο πρώτο έπαιξε αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Το ζητούμενο είναι να γίνει μια αναδιοργάνωση, να δούμε ποια θα είναι ξ επόμενη χρονιά, να δούμε αν υπάρχει επόμενη μέρα ή κάποιο άλλο μετοχικό σχήμα και θα παρθούν όλες οι αποφάσεις αυτόν τον μήνα».

Τελικά τι έφταιξε και η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της;

«Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η κακή αντιμετώπιση από την διαιτησία και πείτε εσείς αν είναι τυχαίο γεγονός και ότι μπορεί να τυχαίναμε τους κακούς διαιτητές μόνο εμείς. Και αντιλαμβάνεστε ότι αν στα πρώτα 10-15 παιχνίδια έχεις τέτοια αντιμετώπιση, αρχίζει το άγχος και μετά όλα σου φταίνε. Φταίνε στους φιλάθλους, φταίνε στην ομάδα… Είχαμε και τις αλλαγές των προπονητών σε εκείνη την κομβική χρονική στιγμή που ο κος Κόουλμαν σηκώθηκε και έφυγε. Όλα αυτά έπαιξαν τον αρνητικός τους ρόλο».

-Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

«Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, κατ’ αρχάς να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου, με την θέση του προέδρου, στην θέση που παραμένω καλύπτοντας κάποιες ανάγκες γιατί το έχω ξαναπεί ότι δεν θα άφηνα την ομάδα έτσι. Θα ήταν εύκολο να πάμε σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου και έχετε δει τα παραδείγματα άλλων ομάδων μεγάλων και μη, τις οποίες σήμερα δεν μπορείς να τις ακουμπήσεις καθώς τα χρέη τους είναι υπέρογκα στο Ελληνικό Δημόσιο. Εμείς έχουμε αυτή την ευτυχία ότι αυτό τουλάχιστον το κομμάτι το παρακολουθούμε από κοντά».

-Πάντως ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει αρχίσει…

«Είναι παράλληλες ενέργειες, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε μια ομάδα επειδή περιμένουμε αν θα προκύψει κάτι. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις ενδιαφερομένων για την ΠΑΕ, πέραν της «ομάδας» των φιλάθλων που προσπαθούν να βρουν κάποιες λύσεις. Το επόμενο διάστημα θα δείξει. Νομίζω πως πρέπει οπωσδήποτε, για το καλό της ομάδας, να ξεκαθαρίσει αυτό το τοπίο πάρα πολύ γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα