Το πανόραμα της Football League 2

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέκτησε τον τίτλο και επέστρεψε στη Football League!

Ο Πανηλειακός έμεινε στο μηδέν με τoν Α.Ο. Γλυφάδας στον Πύργο και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά.

Ο Πανηλειακός έμεινε στο μηδέν με τoν Α.Ο. Γλυφάδας στον Πύργο και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά.

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Ριζούπολη, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Απόλλωνα Σμύρνης και την επιστροφή του στη Football League, μετά από 7 χρόνια!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναδείχθηκε

ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τον Ηλυσιακό και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε ο Πανηλειακός στον Α.Ο. Γλυφάδας, στέφθηκε πρωταθλητής.

Τα Χανιά πήραν σπουδαία νίκη στο γήπεδό τους από τη Ζάκυνθο με 4-0 και πλέον θέλουν έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Σημαντική νίκη εκτός έδρας νίκη με 1-0 σημείωσε ο Αστέρας Μαγούλας επί του Ρούβα και διατήρησε τις λιγοστές του ελπίδες για τη σωτηρία.

Η Προοδευτική εκμεταλλεύτηκε εις το έπακρον την έδρα της, νικώντας με 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ και στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας, θα τα δώσει όλα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στη Football League2.

Ντου και ξύλο κατήγγειλε ο Τύρναβος στις Σέρρες

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Εθνικού Γαζώρου με τον Τύρναβο, αφού η ομάδα της Θεσσαλίας κατήγγειλε επίθεση στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της όταν έφτασε στο γήπεδο των Σερρών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις παίκτες και ο προπονητής και να διακομιστούν στο νοσοκομείο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Τυρνάβου να μην εμφανιστεί στο γήπεδο και το παιχνίδι να πάρει αναβολή.

Η ΑΕΠ Ηρακλής σημείωσε νίκη χωρίς αντίκρισμα επί της Νίκης Βόλου με 2-1, αφού δεν έφτασε για να οριστικοποιήσει την συμμετοχή της στα play off.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Καλαμαριά και πλέον δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Τηλυκράτης σημείωσε επιβλητική νίκη με 5-0 επί του Βατανιακού, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική θέλει πάση θυσία τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας, για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, πέτυχε δύσκολη νίκη από τη Δόξα Κρανούλας και διατηρήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο… ντέρμπι των ουραγών, ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, νίκησε εκτός έδρας τον Αετό Σκύδρας, με 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα