Πετράκης: «Είμαστε έτοιμοι»

Πανέτοιμος να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της football league 2 είναι ο ΑΟΧ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του φιλικού με τον Μινώταυρο.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας μιλώντας στην ιστοσελίδα athlitiko.gr αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των παικτών του: «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Αναλογικά και για την εποχή είμαστε έτοιμοι. Ό, τι αφορά εμάς και την αγωνιστική μας κατάσταση, αφορά και τις υπόλοιπες

ομάδες. Με βάση λοιπόν τα δεδομένα που έχουμε, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση».

Για το φιλικό με τον Μινώταυρο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο γήπεδο των Μουρνιών. Ήμασταν σε άλλο γήπεδο. Δεν είχε σχέση αυτή η εικόνα, με την ομάδα που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Από την άλλη, μας δίνεται η ευκαιρία, κάτω από τέτοιες καταστάσεις, να διορθωθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, διότι παίξαμε σύμφωνα με αυτά δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι σίγουρα πρόβλημα όταν δεν υπάρχει επίσημο ματς και οπωσδήποτε, επηρεάζει. Παρόλα αυτά, οι παίκτες που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν κίνητρο, σε σχέση με εκείνους του πρώτου. Το θέμα είναι πως αντιμετωπίζουμε τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα