Δανιηλίδου: «Πέτυχα τους στόχους μου και αρχίζω διακοπές»

Η Λένα Δανιηλίδου ανακοίνωσε και επίσημα μέσω του blog της ότι αφήνει προσωρινά την ρακέτα της για να κάνει διακοπές.

Και εφέτος τις δικαιούται με το παραπάνω, αφού έκλεισε την σεζόν στο Νο 90, 77 θέσεις πάνω από την περυσινή. «Τελείωσα τη χρονιά εκπληρώνοντας τους στόχους μου και νιώθω υπέροχα γι' αυτό. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για τους περισσότερους παίκτες, μεγάλη, με πολλά ταξίδια και παιχνίδια, πολλές νέες εμπειρίες, αλλά και με μερικά μαθήματα. Ο πρώτος στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω τη χρονιά υγιής, ενώ ο δεύτερος να τερματίσω στο

top100 της παγκόσμιας κατάταξης. Φυσικά έχασα μερικά παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσω, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τους στόχους μου και πλέον είμαι έτοιμη να αρχίσω τις διακοπές μου» γράφει η Ελληνίδα τενίστρια.

Όσο για το χρονικό σημείο της απόφασής της να σταματήσει για εφέτος: «Ήμουν πολύ κουρασμένη στο Λουξεμβούργο γι' αυτό και πήρα την απόφαση να μη ρισκάρω να αγωνιστώ στο ITF τουρνουά του Poitier. Το σώμα μου έφτασε στα όριά του και με ανάγκασε να δώσω πρόωρο τέλος φέτος στη σεζόν».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα