«Πετάει» για Τέβεζ ο Γκαλιάνι

Η ανάμειξη της Ίντερ στην υπόθεση του Κάρλος Τέβεζ υποχρεώνει τον πρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, να μεταβεί στο Μάντσεστερ!

Σαν εκπρόσωπος της Μίλαν θα βρεθεί στην βρετανική πόλη ο Γκαλιάνι, ώστε να διαπραγματευτεί με την Μάντσεστερ Σίτι. Άλλωστε, οι «ροσονέρι» έχουν καταθέσει πρόταση περί δανεισμού του Αργεντινού φορ, αλλά οι «πολίτες» καθυστερούν την απάντηση. Παράλληλα, η συμπολίτισσα Ίντερ θέλει να κάνει δικό της τον Τέβεζ.

Για αυτό ο Γκαλιάνι

αποφάσισε να μεταφερθεί αεροπορικά και να συζητήσει απευθείας με τους ανθρώπους της Σίτι. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να «κλείσει» τον 27χρονο επιθετικό και να αποφύγει μεταγραφική ήττα από τους «νερατζούρι», οι οποίοι προφανώς έχουν... τρομάξει τους διοικούντες στην Μίλαν.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ο Τέβεζ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Μιλάνο. Για την στιγμή, οι «ροσονέρι» διατηρούν το προβάδισμα, αλλά όλα παραμένουν στην ευχέρεια και στην διάθεση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προτιμά την μεταγραφή, παρά τον δανεισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα