«Πεντάρα» για τους Ρόγιαλς

Μπορεί ο Μάικ Μουστάκας να έμεινε εκτός, αλλά οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επικράτησαν με 5-0 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ.

Άλλωστε ο Luke Hochevar (3-3) «καθάρισε» επτά innings και πήρε μία εύκολη νίκη σε βάρος του Chris Sale (3-2). Μάλιστα οι «βασιλικοί» προηγήθηκαν με 3-0 από το πρώτο inning, οπότε αγωνίστηκαν με πλεονέκτημα σε όλο το ματς, το οποίο ξεκίνησε με 56 λεπτά καθυστέρησης λόγω βροχόπτωσης.

Από την πλευρά του, ο Νικ Μαρκάκης είχε 0/2 hits, αλλά οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 5-3 τους Τάμπα Μπέι Ρέις. Ξεχώρισαν τα πέντε λάθη των ηττημένων, ενώ ο Bill

Hall σημείωσε home run. Για τους Ρέις ο Brandon Guyer είχε αντίστοιχο χτύπημα, αλλά ο Brian Matusz (2-4) πήρε τη νίκη με τη βοήθεια του 11ου φετινού save του Jim Johnson.

Για δεύτερο σερί ματς ο Danny Espinosa σημείωσε home run και ξεχώρισε στο 2-1 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς σε βάρος των Σινσινάτι Ρεντς. Επίσης ο Jordan Zimmermann έκανε θετική εμφάνιση, αλλά ο catcher των «πρωτευουσιάνων», Wilson Ramos, αποχώρησε τραυματισμένος στο έβδομο inning. Μόνος του χτύπησε ο rookie, Bryce Harper, αλλά δεν βγήκε από το ματς.

Ο Felix Doubront (3-1) οδήγησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 4-1 επί των Κλίβελαντ Ίντιανς. Βοηθήθηκε από το home run του Cody Ross και από τους τρεις relievers, Andrew Miller, Vincent Padilla και Alfredo Aceves. Ο τελευταίος, μάλιστα, συμπλήρωσε επτά saves.

Με νίκη 2-1 επί των Κολοράντο Ρόκις συνέχισαν την πολύ καλή τους φετινή πορεία οι Λος Άντζελες Ντότζερς. Πάντως απαιτήθηκε νικητήριο single του pinch-hitter, Tony Gwynn Jr., στο έβδομο inning, αφού ο Tyler Corvin είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με ατομικό home run στο έβδομο inning. Εν τέλει, ο Aaron Harang (2-2) πήρε τη νίκη με το τρίτο φετινό save του Kenley Jansen στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης.

Τέσσερα hits, εκ των οποίων το ένα ήταν home run, πέτυχε ο Andrew McCutchen στο 5-2 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς με τους Χιούστον Άστρος. Άλλο home run «έγραψε» o Jose Tabata, οπότε βοηθήθηκε ο Charlie Morton (2-3), ο οποίος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο 7-2 των Ατλάντα Μπρέιβς με τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, ο Brandon Beachy (4-1) πήρε τη νίκη και σημείωσε RBI. Ακόμα, ο Michael Bourn πέτυχε ατομικό home run, το πρώτο του από τον περασμένο Αύγουστο.

Την πρώτη τους νίκη σε δέκα αγώνες κατέγραψαν οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κερδίζοντας με 5-2 τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Η επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα οφείλεται κυρίως στον Matt Cain (2-2), ο οποίος κέρδισε τον Trevor Cahill (2-4) και πέτυχε δύο singles. Ακόμα, ο Santiago Casilla πήρε το έβδομό του φετινό save.

Δέκα strikeouts είχε ο Brandon McCarthy (3-3) στο 3-1 των Όκλαντ Αθλέτικς σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Πάντως χρειάστηκε το δεύτερο φετινό save του Brian Fuentes, για να κερδίσει τον Doug Fister (0-1).

Με 2-1 επιβλήθηκαν οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ο Edinson Volquez (2-2) χρεώθηκε τη νίκη ξεπερνώντας αρνητικό του ξεκίνημα με το νικητήριο sacrifice fly του Jose Guzman στο έβδομο inning. Εν τέλει, ο Dale Thayer

Keywords
Τυχαία Θέματα