«Πεντακοσάρης» ο Andre Ethier των Λος Άντζελες Ντότζερς

Λίγες ώρες έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Andre Ethier συμπλήρωσε 500 RBIs στο 5-2 των Λος Άντζελες Ντότζερς σε βάρος των Λος Άντζελες Έιντζελς.

Μάλιστα ο Ethier ισοφάρισε σε 2-2 στο όγδοο inning. Ακολούθησε το νικητήριο τριπλό home run του Juan Rivera, πρώην «άγγελος», σε βάρος του Jerome Williams (6-4), ο οποίος συμπλήρωσε 102 ρίψεις. Τη νίκη χρεώθηκε ο Jamey Wright (3-2)

με τέλειο όγδοο inning, ενώ ο Kenley Jansen συμπλήρωσε δέκα saves σε 13 ευκαιρίες. Τα επτά πρώτα innings «έβγαλε» ο Aaron Harang.

Ατομικό home run είχε ο Madison Bumgarner (8-4) στο 6-3 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επί των Χιούστον Άστρος. Έτσι βοήθησε τον… εαυτό του να κερδίσει τον Bud Norris (5-4), ο οποίος αποχώρησε τραυματισμένος στο τέταρτο inning. Επίσης, ο Santiago Casilla σημείωσε το 17ο του save σαν πέμπτος pitcher καταγράφοντας το τελευταίο out της αναμέτρησης. Διπλό home run «έγραψε» ο Brandon Belt για τους «γίγαντες».

Ανατροπή σε βάρος του Felix Hernandez (4-5) πέτυχαν οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες και κέρδισαν τους Σιάτλ Μάρινερς με 5-4. Αρχικά ο Michael Saunders μείωσε με ατομικό home run. Ακολούθησε o Munenori Kawasaki με RBI single, που διαμόρφωσε το 4-4, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 5-4, ύστερα από wild pitch. Εν τέλει, ο Huston Street συμπλήρωσε έξι saves.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Interleague
Μπάλτιμορ Όριολς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 8-6
Τορόντο Μπλου Τζέις-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 2-4
Μαϊάμι Μάρλινς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 1-2
Σινσινάτι Ρεντς-Κλίβελαντ Ίντιανς 7-1
Τάμπα Μπέι Ρέις-Νιου Γιορκ Μετς 2-11
Ατλάντα Μπρέιβς-Νιου Γιορκ Γιάνκις 4-6
Τέξας Ρέιντζερς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 9-1
Σικάγο Καμπς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 4-3
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μιλγουόκι Μπρούερς 2-1
Μινεσότα Τουίνς-Φιλαδέλφεια Φίλις 11-7
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 1-6
Κολοράντο Ρόκις-Όκλαντ Αθλέτικς 5-8
Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 4-5
Λος Άντζελες Ντότζερς-Λος Άντζελες Έιντζελς 5-2

National League
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Χιούστον Άστρος 6-3

Keywords
Τυχαία Θέματα