Πεισμωμένοι με Μακάμπι οι «ερυθρόλευκοι»

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Challenge Cup.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Τετάρτης

στο κλειστό του Ρέντη την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του Challenge Cup (19:00, Novasports 4).

Σύμφωνα με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Γιάννη Καλμαζίδη, το… στραβό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα του: «Έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι μας για το Challenge Cup. Δεν είναι μόνο η δυναμικότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και τα δικά μας προβλήματα τραυματισμών με τα οποία βέβαια, έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε. Το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ μας πεισμώνει πολύ και θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζοάρ Μπαρ Νέτζερ, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Ως γηπεδούχος θα έχει πίεση και άγχος για τη νίκη στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε».

Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να περιμένουν την ενίσχυσή τους με τον Πορτορικανό ακραίο, Χουάν Φιγκερόα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα