Πάτησε τη Ρέιντζερς η Σέλτικ!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Σέλτικ στο «Πάρκχεντ» όπου διέλυσε τη μισητή Ρέιντζερς 3-0.

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν η αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Ρέιντζερς στο «Πάρκχεντ» στο μεγαλύτερο παιχνίδι της Σκωτίας. Στο τελευταίο Old Firm της χρονιάς, αποδείχθηκε η ανωτερότητα των «Κελτών» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς με χαρακτηριστική άνεση, επικράτησαν 3-0 της μισητής αντιπάλου τους, δίνοντας πανηγυρικό τόνο σε μία επιτυχημένη σεζόν που τη βρήκε και

πάλι στην κορυφή της Σκωτίας, ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Οι «πράσινοι» μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μέχρι και το τελευταίο, ήταν το απόλυτο αφεντικό του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Μούλγκρου με εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά, βάζοντας φωτιά στο «Πάρκχεντ».

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Κόμονς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των «τζερς» και με πολύ ωραίο πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, σκορ, που αντικατόπτριζε απόλυτα την εικόνα του πρώτου 45λεπτου της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε τίποτα σημαντικό, με τους γηπεδούχους να παραμένουν το αφεντικό του παιχνιδιού φτάνοντας και σε τρίτο τέρμα που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ο Σαμαράς έκανε την κάθετη πάσα στον Χούπερ, ο οποίος με φανταστικό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 54’.


Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα