Παπαδόπουλος: «Χάθηκε μια μάχη»

22:12 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα από τον Τύρναβο εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής της ΑΕΠ Ηρακλής, μετά το τέλος του αγώνα με τους Θεσσαλούς, στην συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως ο «Γηραιός» δεν εμφανίστηκε αντάξιος των προσδοκιών και γκρέμισε ότι έχτιζε τις τελευταίες πενήντα μέρες.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μας κερδίσανε δίκαια. Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Δίκαια προηγήθηκαν. Στο δεύτερο

πιέσαμε για ένα διάστημα, αλλά προς το τέλος φαινόταν πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποια φάση και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Ό,τι χτίζαμε αυτές τις πενήντα μέρες σήμερα το γκρεμίσαμε. Με τέτοια εμφάνιση, δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά πράγματα. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Ο Τύρναβος ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Σημασία έχει αυτό που είδα και δυστυχώς, σήμερα χάσαμε πολλά πράγματα».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ηρακλής μπορεί να μπει στα play off της Football League 2: «Αυτό που σκέφτομαι και αυτό που λέω είναι να μπούμε στα play off. Χάθηκε μία μάχη. Πρέπει να πολεμήσουμε να βρούμε τη δύναμη και να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής. Δεν έχω παράπονα ούτε ρίχνω ευθύνες στα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα