Νέα δεδομένα στην υπόθεση Φιλόπουλου

22:12 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Η αλλαγή της κατάθεσης του αστυνομικού του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, Γιάννη Μπαντέ, αποτέλεσε το πιο σημαντικό γεγονός στην εκδίκαση της έφεσης των καταδικασθέντων για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, που συνεχίστηκε τη Μ. Δευτέρα (09/04).

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός στην κατάθεσή του τόνισε: «Στις 4 Απριλίου του 2007 που βρισκόμουν στο γραφείο μου, δέχτηκα ανώνυμο τηλεφώνημα από απόκρυψη και μου είπαν ότι τον Φιλόπουλο τον σκότωσαν ο Βασίλης ο Ψικάκος με τους φίλους του, τον Τ.Π. (σ.σ.: κατηγορούμενος ο οποίος έχει αθωωθεί) και τον ταξιτζή», τόνισε αρχικά,

ενώ στην ερώτηση αν είχε απειληθεί τότε, απάντησε: «Όχι, απλά δεν ήξερα τα ονόματα τότε και δεν τα είπα. Μετά έμαθα ότι ο ταξιτζής ήταν ο Ρουμπέτης», είπε ο αστυνομικός στη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης της υπόθεσης.

Άξια αναφοράς αποτελεί τα όσα υποστήριξε ο μάρτυρας Ηλίας Πανταζής, οπαδός του Παναθηναϊκου, πως ο καταδικασθείς Χρήστος Σακάτης δεν ήταν παρών στα επεισόδια:

«Τσάμπα τον έπιασαν και την πλήρωσε. Είδα τον Φιλόπουλο πεσμένο στο έδαφος. Εγώ άκουσα ότι το έκανε ο Μ.Μ. (σ.σ. κατηγορούμενος ο οποίος έχει αθωωθεί) και ο Ψικάκος που είναι στο βίντεο και τον κλωτσάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα