ΠΑΟΚ... ο αιώνιος πρωταθλητής! (photos+video)

Μια από τις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει γράψει τη δική του ιστορία, κατακτώντας επτά πρωταθλήματα, τα έξι εκ των οποίων είναι συνεχόμενα.

Το 2002, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα με τον τότε προπονητή του, Μπάμπη Παπουλίδη. Το 2003 διανύοντας μια πετυχημένη πορεία κατάφερε να τερματίσει δεύτερος έχοντας στον πάγκο του τον Χρήστο Τερζανίδη, ενώ το 2004 τερμάτισε στην τρίτη θέση υπό τις προπονητικές

οδηγίες του Θεόδωρου Παγκούση.

Από το 2005 άρχισε η σταδιακή άνοδος, καθώς τερμάτισε για μια ακόμα φορά δεύτερος, υπό το βλέμμα του Σέρβου Πέριτσα Κρίστιτς, ο οποίος μία χρονιά μετά δήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2006.

Το 2007 με προπονήτρια τη Σουζάνα Στανόγεβιτς από τη Σερβία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο, δίνοντας... πάσα στην Κατερίνα Τσιάπανου που είχε την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το 2008 μέχρι το 2010 και την οδήγησε στην κατάκτηση δύο ακόμα τίτλων. Τη σεζόν 2010-11 με προπονητή τον Βασίλη Παρασκευόπουλο ο ΠΑΟΚ συνέχισε την σερί κατάκτηση τίτλων με την ομάδα να έχει επιτύχει μέσα στη σεζόν 101 γκολ και να συνεχίζει ακάθεκτη.

Το ξέφρενο... πανηγύρι στην Τούμπα

Μια από τις κορυφαίες στιγμές του ΠΑΟΚ ήταν στις 25 Μαϊου 2011, όταν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι κοπέλες του «Δικεφάλου του Βορρά» γνώρισαν την αποθέωση χιλιάδων οπαδών την ώρα που η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δήμητρα Παντελιάδου σήκωσε την κούπα στα... ουράνια με τους φιλάθλους να φωνάζουν διαρκώς το γνωστό «ΟΛΕ–ΟΛΕ».

ΠΑΟΚ εκτός… ορίων

Η πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα, με τα κορίτσια του «Δικεφάλου του Βορρά» να κάνουν -για μια ακόμα χρονιά- το δικό τους ευρωπαϊκό ταξίδι τον Αυγούστου του 2011.

Ξεκινώντας με το... δεξί στην πρόκριση των «32» του Champions League, ο ΠΑΟΚ πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στην Γκολιαντόρ. Στο επόμενο παιχνίδι για την πρόκριση (13/08), ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο γνωρίζοντας την ήττα από την Νάσε Τάξι με 1-0. Η υπόθεση... πρόκρισης κρίθηκε στις 16 Αυγούστου, όπου ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να προκριθεί με την Γιουνγκ Μπόις να σταματάει το όνειρο των κοριτσιών μετά το ισόπαλο 1-1.

Το... σήμερα του ΠΑΟΚ

Ο επί πολλά σερί ετών πρωταθλητής ΠΑΟΚ μετά την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έχοντας αφήσει δεύτερο τον Βόλο και τις Ελπίδες Καρδίτσας με βαθμούς 16.

Ο ΠΑΟΚ και στην Εθνική γυναικών

Ο ΠΑΟΚ έχοντας διάνυση μια άκρως ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα Ελλάδας, έχει δώσει την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό προπονητή, Βαγγέλη Κουτσάκη, να καλέσει στην Εθνική ομάδα γυναικών και νεανίδων αρκετές παίκτριες πλαισιώνοντας εδώ και αρκετά χρόνια την ομάδα. Αυτές είναι οι Γλυκερία Γκατζογιάννη, Εύα Λαγογιάννη, Ανθούλα Αρβανιτάκη, Δήμητρα Παντελειάδου, Βαλέρια Φιλιππίδου, Ρία Αδαμάκη, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, Παναγιώτα Τσελέκογλου, Ειρήνη Βλασιάδου, Μελίνα Κώττα, Ανθή Παπακωνσταντίνου,

Keywords
Τυχαία Θέματα