«Πάνοπλος» για την πρώτη «μάχη» ο Παναθηναϊκός

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό της Α1 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ολοκληρώθηκε. Και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας με τον Σέρβο τεχνικό και τους συνεργάτες του να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών τους.

Το προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού» πριν… ρίξει τους παίκτες στο «παρκέ» τους ανέλυσε πλήρως, μέσω της βοήθειας του

DVD, το αγωνιστικό προφίλ του Κολοσσού. Ενός αντιπάλου λίγο-πολύ γνωστού μιας και δεν έχει περάσει πολύς καιρό από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων (προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1).

Αυτό που θέλει να δει ο «Ζοτς» από τους παίκτες του είναι να κερδίζουν την αναμέτρηση παίζοντας καλύτερο μπάσκετ από εκείνο της Θεσσαλονίκης. Στα ματς που υπολείπονται πριν από το Final4 της Κωνσταντινούπολης ο Ομπράντοβιτς θέλει αν δει τους παίκτες του να ανεβάζουν τον πήχη, πιάνοντας υψηλά στάνταρ. Στάνταρ ικανά για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα