Στο Περιστέρι η UEFA

Ο Επιθεωρητής Γηπέδων και Υπεύθυνος Ασφαλείας της UEFA Φερνάντ Μες θα επισκεφθεί την Τρίτη (24/04) το γήπεδο Περιστερίου για να δει αν και κατά πόσο πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο Ατρόμητος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στον τελικό και από ποια θέση θα καταλάβει τελικά στη διαδικασία των πλέι οφ. Η UEFA

διενεργεί ελέγχους στα γήπεδα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης και στο πλαίσιο αυτό, άνθρωπός της θα επισκεφθεί αύριο το γήπεδο του Περιστερίου. Οπως έχουμε αναφέρει στο Onsports, τα μόνα έργα που απομένουν για να μην χρειαστεί ο Ατρόμητος να δώσει σε άλλο γήπεδο το ή τα ευρωπαϊκά του ματς είναι η τοποθέτηση μάτριξ και η βελτίωση του φωτισμού.

Από Τετάρτη ο Γιαννούλης

Διπλές θεραπείες και πολλή δουλειά κάνει καθημερινά ο Κώστας Γιαννούλης ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του και να μπει την Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αν τα καταφέρει, ο Γιώργος Δώνης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του τελικού. Σε διαφορετική περίπτωση, ωστόσο, θα είναι σχεδόν απίθανο να υπολογίζεται από τον προπονητή του που έχει ως πάγια τακτική να μην επιλέγει παίκτες που έχουν χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων. Η προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό ξεκίνησε τη Δευτέρα με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα