Ουζουνίδης: «Πετυχημένη η φετινή χρονιά για την Ξάνθη»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, όχι όμως και από τη θέση που τερμάτισε, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που εμφάνισε τόσους νέους παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ακριτών στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στα «Πηγάδια», προσθέτοντας ωστόσο πως «ίσως χρειαστεί η προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον απογοητευτικό δεύτερο γύρο, αλλά και για τον υποβιβασμό των Κρητικών.

Αναλυτικά

όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Τελειώνοντας το πρωτάθλημα θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα παρά τον άσχημο δεύτερο γύρο ο οποίος οφείλεται κυρίως στην έλλειψη του γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά γιατί πετύχαμε αυτό που θέλαμε και δεν ήταν άλλο από το να δουλέψουμε με νέα παιδιά. Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που εμφάνισε τόσους νέους παίκτες.

H Ξάνθη θα περιμένει περισσότερα πράγματα από αυτούς τα επόμενα χρόνια. Αν θα κάνουμε και προσθήκες τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στη νέα σεζόν. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν φέτος και κυρίως για την συμπεριφορά που έδειξαν όταν τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν. Το καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια είναι ένας λόγος που επανήλθαμε στις νίκες. Στα τελευταία πέντε ματς αν εξαιρέσουμε το α’ μέρος στη Λιβαδειά η ομάδα ήταν καλή.

Πρέπει να σταθούμε και να βοηθήσουμε νέους παίκτες και πρέπει να έχουμε και πολύ υπομονή. Από την άλλη μεριά είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Εργοτέλη αλλά θεωρώ ότι σαν ομάδα είναι από τις πιο νοικοκυρεμένες κι έχει όλα τα φόντα για να επανέλθει στην κατηγορία. Η βάση μας για του χρόνου τα νέα παιδιά που όμως ίσως να χρειαστούν και την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών που θα τους βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα