Οριστική η αποχώρηση του Γιαννούλη από τον Ατρόμητο

Ο Κώστας Γιαννούλης θα δοκιμάσει για δεύτερη φορά την τύχη του στην Κολωνία και δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ρόστερ του Ατρομήτου.

Ο διεθνής, πλέον, αριστερός μπακ δόθηκε το περασμένο καλοκαίρι δανεικός από τον γερμανικό σύλλογο στους Περιστεριώτες. Ο Γιαννούλης δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί στην Κολωνία λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, απέδειξε όμως μέσω της πολύ καλής παρουσίας του στον Ατρόμητο, ότι αξίζει να πάρει μια ευκαιρία.

Η γερμανική ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε

στην Τσβάιτε Λίγκα, κάλεσε τον Γιαννούλη να δώσει το παρών στην «πρώτη» ενόψει της νέας σεζόν (15 Ιουνίου) και να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αν ο Ελληνας αμυντικός πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ, θα παραμείνει στην Κολωνία. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Γερμανοί είτε θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν, είτε θα τον αφήσουν ελεύθερο (δεν έχει νόημα ο δανεισμός του, καθώς του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιό του).

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η πόρτα του Ατρομήτου παραμένει ανοιχτή για τον Γιαννούλη, σε περίπτωση που το όνειρό του να κάνει καριέρα στη Γερμανία, δεν υλοποιηθεί. Κι αυτό διότι τόσο οι Περιστεριώτες, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα