Euro 2012: Τόρες: «Τα πάντα για τον τίτλο»

Ο Φερνάντο Τόρες τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το Euro 2012.

Ύστερα από μία δύσκολη χρονιά στην Τσέλσι, ο Φερνάντο Τόρες ανταμείφθηκε με την κλήση του από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε για την εθνική Ισπανίας στα τελικά του Euro 2012. Ο επιθετικός των «μπλε» μιλώντας ενόψει της διοργάνωσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα

καταφέρει να φτάσει στον τίτλο.

«Το να φτάσω στην αποστολή της ομάδας, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα. Είχα μία δύσκολη σεζόν και η κλήση μου δίνει κίνητρο για να τα πάω ακόμα καλύτερα. Είμαστε 19 ποδοσφαιριστές από το Μουντιάλ του 2012 και έχουμε μία βάση που μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία μας. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και για αυτό υπάρχουν ελάχιστοι λόγοι για να αλλάξει το ρόστερ», είπε αρχικά για να συνεχίσει, αναφορικά με το γεγονός ότι οι «φούριας ρόχας» θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα πάρει τρίτο συνεχόμενο τίτλο σε περίπτωση που κατακτήσει τη διοργάνωση:

«Είναι κάτι που δεν έχει συμβεί από καμία ομάδα του κόσμου και αυτό μας κάνει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι. Ίσως γίνουμε οι πρώτοι που το καταφέρουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο», είπε ο 28χρονος επιθετικός.

«Οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα θα προσθέσουν κάτι διαφορετικό. Πάντα λέμε πως οι νέοι παίκτες είναι για το μέλλον, αλλά αυτή η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν άμεση επιρροή. Θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι για το μέλλον γιατί υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που υπόσχονται λαμπρό μέλλον», κατέληξε ο Ισπανός διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα