Οι Βολιώτες του Λονδίνου

Πέραν των Ολυμπιονικών Βασίλη Πολύμερου και Νίκου Σκιαθίτη ο Βόλος έχει συνεπή παρουσία στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εκπροσωπώντας τον Βόλο μίλησαν στην εφημερίδα της Θεσσαλίας «Ταχυδρόμος» οι Στέργιος Παπαχρήστου και Χρήστος Βολικάκης.

Ο

Παπαχρήστος κωπηλατεί για τον όμιλο ΟΕΑ/ΝΑΒ και όπως είπε: «Είναι το όνειρο του κάθε αθλητή να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλο το πλήρωμα και όσοι μας βοηθάνε. Το όνειρο του κάθε αθλητή είναι το βάθρο, αλλά τα τελευταία χρόνια προτιμώ να μην λέω μεγάλα λόγια. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους φίλους μου που με υποστηρίζουν σε όλη μου την πορεία. Επίσης, ευχαριστώ τον προπονητή μου και όλους όσους με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να τους κάνω περήφανους και να γυρίσω στην πόλη μου τον Βόλο με μια καλή θέση».

Ο ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης σχολίασε: «Η πρόκρισή μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με έχει κάνει πολύ χαρούμενο. Είναι το όνειρο του κάθε αθλητή. Τώρα είμαι πιο έμπειρος, πιο έτοιμος και ηλικιακά πιο μεγάλος, κάτι που παίζει μεγάλη σημασία σ αυτούς τους αγώνες. Κάνω εντατικά προπονήσεις αν και υπάρχουν κάποια προβλήματα με θέματα όπως η απουσία θέρμανσης με αποτέλεσμα να κάνουμε προπόνηση έξω στο κρύο, αλλά και πάλι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα