Οι «ερυθρόλευκοι» καρποί των δοκιμών

Οι δοκιμές της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού που γίνονται από το Σεπτέμβριο του 2011 έφερε τους πρώτους… καρπούς στους «ερυθρόλευκους».

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Πειραιώτες έγινε το πρώτο βήμα αξιοποίησης και επιβράβευσης των μικρών ποδοσφαιριστών, καθώς το τμήμα Κ10 της ομάδας, έχει στελεχωθεί από παίκτες που μετείχα στις επίσημες δοκιμές το φθινόπωρο του 2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Από τον Σεπτέμβριο του 2011, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

διεξάγει πρόγραμμα δοκιμών ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε άμεση συνεργασία με τους υπεύθυνους των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Οι δοκιμές που διεξάγονται στο πλαίσιο της οργανωτικής ενοποίησης της Ακαδημίας και των Σχολών αφορούν σε ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1996 έως το 2001 και αποσκοπούν στην ανίχνευση, παρακολούθηση και αξιοποίηση των πλέον ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το πρώτο βήμα αξιοποίησης και επιβράβευσης των μικρών ταλέντων έγινε με την φετινή στελέχωση του Αγωνιστικού Τμήματος Κ10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Το Τμήμα Κ10, στελεχώθηκε εξ’ ολοκλήρου από ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις επίσημες δοκιμές της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου το φθινόπωρο του 2011.

Οι αθλητές του Τμήματος προέρχονται και από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική δουλειά που γίνεται σε αυτές υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Αγωνιστικού Τμήματος Κ10 που προέρχονται από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού:

Μούντριχας Λεωνίδας – Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ελαιώνα
Ντογάνι Χένρυ – Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Βάρης
Ντρούγκας Αντώνης – Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ελαιώνα
Van Baal Kevin – Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Παλλήνης

Βεβαίως, στις δοκιμές δόθηκε η ευκαιρία και σε παιδιά που δεν είναι εγγεγραμμένα στις Σχολές μας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, με αποτέλεσμα τα πιο ταλαντούχα να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενταχθούν στην Ακαδημία μας.

Οι δοκιμές ποδοσφαιριστών συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ανακοινώνονται επισήμως από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού www.olympiacos.org ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα