Οι έντεκα που επέλεξε ο Δώνης

Οικονόμου, Τόμας και Επστάιν κέρδισαν τη μάχη από Νάστο, Ζουέλα και Σφακιανάκη αντίστοιχα και ξεκινούν στον αποψινό ημιτελικό. Με 4-4-1-1 ο Ατρόμητος και Τάτο Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα.

Δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής ο Γιώργος Δώνης και επέλεξε τους «8» σίγουρους για την αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου στον τελικό. Ο Ιτάνζ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, οι Σκόνδρας και Οικονόμου θα αγωνιστούν στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι δύο στόπερ θα είναι οι Τόμας και Φυτανίδης. Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών

μέσων, ενώ οι Επστάιν και Μπρίτο θα παίξουν στην αριστερή και τη δεξιά πτέρυγα αντίστοιχα. Ο Τάτος τέλος θα πάρει θέση πίσω από τον Μήτρογλου, έχοντας όμως οδηγία να γυρίζει αρκετά πίσω, τόσο για να βοηθά στο μαρκάρισμα, όσο και για να ξεκινά τις επιθέσεις του Ατρομήτου.

Ο Δώνης είχε δύσκολη απόφαση να πάρει και αναγκασμένος να αφήσει κάποιους εκτός, αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο τους Νάστο, Ζουέλα και Σφακιανάκη που διεκδικούσαν θέση από τους Οικονόμου, Τόμας και Επστάιν αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα