Οι ευχές του αθλητικού κόσμου στο Onsports

00:16 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Περισσότεροι από 60 άνθρωποι από το χώρο του ελληνικού αθλητισμού στέλνουν μέσα από το Onsports τις καλύτερες ευχές για το 2012.

Η χρονιά άλλαξε. Το, δύσκολο για την κοινωνία αλλά σε γενικές γραμμές θετικό για τον ελληνικό αθλητισμό, 2011 μας αποχαιρέτησε λίγες στιγμές νωρίτερα και το 2012 έρχεται… πολλά υποσχόμενο. Το Onsports και η συντακτική του ομάδα εξασφάλισαν τις θερμότερες ευχές για τη νέα

χρονιά από όλο τον ελληνικό αθλητικό κόσμο.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταγωνιστές της Super League και της Α1, οι «μαχητές» της Football League και της Football League 2, οι αθλητές του χάντμπολ, εκπρόσωποι του βόλεϊ και των αθλημάτων της πισίνας, τα κορίτσια του γυναικείου ποδοσφαίρου και αρκετοί ακόμα άνθρωποι του ελληνικού αθλητισμού σας εύχονται… «Ευτυχισμένο το 2012»

Οι ευχές της Super League

Κέβιν Μιραλάς (ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): «Εύχομαι το 2012 να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού εύχομαι να περάσουν όμορφα την αλλαγή του χρόνου και να έχουν ότι επιθυμούν. Καλή χρονιά σε όλους».

 

Νίκος Σπυρόπουλος (ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού): «Εύχομαι το 2012 πρώτα από όλα να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους. Επίσης, θα ήθελα τη νέα χρονιά να υπάρχουν γύρω μας λιγότερα προβλήματα και περισσότερο γέλιο. Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζω να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας και οι αγώνες να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο».

 

Στέργος Μαρίνος (ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού): «Εύχομαι η έλευση του 2012 να αναγεννήσει τις ελπίδες μας χαρίζοντας στον καθένα μας υγεία, ευημερία και επιτυχίες».

 

 

Νίκος Καράμπελας (ποδοσφαιριστής ΑΕΚ): «Αυτό που θέλω να ευχηθώ για το 2012 σε όλο τον κόσμο είναι υγεία, ευτυχία, αγάπη και ειρήνη».

 

 

Δημήτρης Σιαλμάς (ποδοσφαιριστής ΑΕΚ): «Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Υγεία, ευτυχία και εύχομαι να είναι όλοι χαρούμενοι. Για τον αθλητισμό εύχομαι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο, ενώ συγκεκριμένα για την ΑΕΚ να βρεθεί λύση στα διοικητικά».

 

Στέλιος Μανωλάς (παλαίμαχος ΑΕΚ): «Τα χρόνια που έρχονται είναι πολύ δύσκολα και η βασική ευχή για όλους είναι Υγεία. Να μην υπάρχει διχόνοια, ο αθλητισμός να μπορέσει να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα που περνάει και η χώρα μας και να συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο. Η ΑΕΚ να βρει τον Αγιο Βασίλη της, Πολλές επιτυχίες στο Onsports και στους δημοσιογράφους σας και ξανά, κλείνοντας, εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, για να μπορείς να έχεις όνειρα. Γιατί τα όνειρα δεν φορολογούνται».

 

Νίκος Λαζαρίδης (ποδοσφαιριστής Άρη): «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, ευτυχία και το 2012 να είναι καλύτερο από την χρονιά που φεύγει. Οσο για τον Άρη, πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του και εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες μου και πολλές επιτυχίες».

 

Γιάννης Γιαννιώτας (ποδοσφαιριστής Άρη): «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και ευτυχία. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και

Keywords
Τυχαία Θέματα