«Όχι» της ΑΕΚ στην πώληση Μανωλά!

Αρνητικά απάντησε το ΔΣ της ΑΕΚ στο ενδεχόμενο να πωληθεί ο Κώστας Μανωλάς στην Ντνιέπρ, καθώς το ποσό των 300.000 ευρώ κρίθηκε αρκετά μικρό με την Ένωση να ζητά ακατέβατα 800.000 ευρώ!

Αρνητική είναι η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πώληση του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ομάδας. Αν ο νεαρός αμυντικός παραχωρηθεί τότε η Ένωση κινδυνεύει να κλείσει τη σεζόν χωρίς αμυντικό δίδυμο, καθώς μοναδικός

διαθέσιμος είναι ο Τραϊανός Δέλλας με τους Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Έλφαρ Χέλγκασον να ακολουθούν χωρίς να έχουν την απαραίτητη εμπειρία για τέτοιες αναμετρήσεις.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ζητά 800.000 ευρώ από τους Ουκρανούς για την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού, με τον Άρναρ Γκρέταρσον να είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην Ουκρανία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Ντνιέπρ το ενδεχόμενο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την πρότασή της για τον Κώστα Μανωλά.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο 20χρονος αμυντικός θα παραμείνει στην Ένωση μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα μπορεί πλέον να αποχωρήσει ως ελεύθερος για όποια ομάδα θέλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα