Ο Πινόκιο δεν έβαζε τα πόδια στη φωτιά

22:08 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Πέρασε και η πρωταπριλιά και όποιος πει ότι από σήμερα λέγονται μόνο αλήθειες, έχει ήδη πει το πρώτο ψέμα.

Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα και μεγάλωνε η μύτη του. Άλλοι έλεγαν ψέματα και μεγάλωνε το δημόσιο χρέος. Και επειδή το «χρεοκοπία και πτώχευση» πάλιωσε, το νέο κλισέ για να τρομοκρατείται ο Έλληνας μισθωτός, είναι το «μισθοί Βουλγαρίας».


Άσχετο: Αν γίνουμε (έστω μισθολογικά) Βουλγαρία θα βγάζουμε και παικτούρες αλα Χρίστο Στόιτσκοφ και οι γυναίκες

θα είναι όλες πάνω από 1, 80;


Ο Πινόκιο λοιπόν που γιόρταζε χτες, ήταν το μόνο παιδί που ποτέ δεν έπιασε η απειλή «έλα δω γιατί θα φας… ξύλο»


Βέβαια όταν ήταν κακός μαθητής στο σχολείο, του έλεγαν «είσαι… ξύλο απελέκητο».


Κι όταν ήταν άτακτος, του έλεγε ο Τζεπέτο «τι… στραβόξυλο που είσαι;»


Αν ήταν ποδοσφαιριστής ο Πινόκιο, δε θα ήταν ο… Κουτσουρές;


Το σίγουρο είναι ένα: Αν ο Πινόκιο ήταν ποδοσφαιριστής δε θα έβαζε τα πόδια του στη… φωτιά!


Τζίγγερ και Βγενόπουλος έχουν τόσες πιθανότητες να τα βρουν όσες να εμφανιστεί η Όλγα Φαρμάκη με μουστάκι αποκαλύπτοντας ότι στην πραγματικότητα είναι άντρας και απλά αυτό το θείο πλάσμα που βλέπουμε είναι προϊόν 1245 πλαστικών και να δηλώσει σε ένα ξέσπασμα ψυχής με φωνή νταλικιέρη «φοβάμαι ότι θα πεθάνω από προστάτη».


Γιάννης και Ανδρέας σύμφωνα με απόλυτα καφενειακές πληροφορίες ήταν μαζί στο νηπιαγωγείο και έκαναν μηνύσεις ο ένας στον άλλον για το ποιανού είναι τα LEGO. Μέχρι και ο Ξηλούρης τραγούδησε για αυτή τους τη διαμάχη στα νήπια με το γνωστό «Λέγκω Λέγκω Λέγκω»!


Ο Μπόλονι δήλωσε ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικατάστατους. Το ότι η ομάδα ήταν… πτώμα με τον ΠΑΣ δεν το σχολίασε. Όσο για το αν θα μείνει ή όχι στον ΠΑΟΚ, ο ίδιος δεν αποκαλύπτει τίποτα. Σκέτος …τάφος!


Ύστερα από αυτό το διπλό, ο… ΠΑναγιάΣ Γιάννινα νομίζω ότι σώθηκε. Και αποκλείεται να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, διότι στην ομάδα του Άγγελου δεν υπάρχει ούτε σαν αστείο να αποπειραθεί να κάνει χαβαλέ ο έξω από δω.


Ένας αστικός μύθος λέει το εξής: Μια φορά κάποιος παίκτης είχε χάσει μια κόκκινη κάλτσα της Μάντσεστερ με σήμα το διαβολάκι και ο Άγγελος την πέταξε από τα αποδυτήρια. «Τι ήταν αυτό κόουτς» τον ρώτησαν οι παίκτες. «Διαόλου κάλτσα» απάντησε ο Άγγελος!


Εννοείται ότι κανείς παίκτης δεν τολμάει να τραγουδήσει το «Σ’ έχω κάνει… Θεό!»


Μια φορά μάλιστα λέγεται, έγινε χαμός, γιατί κάποιος έβρισε την αδερφή της μάνας ενός συμπαίκτη. Ο Άγγελος τρελάθηκε, γιατί δε βρίζουμε ποτέ ούτε τη θεία, μια και ακούγεται το ίδιο με τα θεία!


Απαγορεύεται φυσικά να πει κανείς ότι η έδρα του ΠΑΣ είναι …κόλαση. Ούτε φυσικά… καζάνι που βράζει.


Στο Αγρίνιο δε σκέφτηκαν ότι χωρίς τη θεϊκή βοήθεια δύσκολα θα σωθούν. Έδειξαν ασέβεια και έδιωξαν τον Χάρη… Παπά!


Είχαμε και επιστροφή του Βύντρα. Αλλά αυτό είναι αλλουνού ευαγγέλιο. Του Λουκά!


Ο Ρούντολφ, τελείως εκτός επο

Keywords
Τυχαία Θέματα